Investor Relations

Board & Auditor

Ledamot - Viktor Linell

Viktor Linell är född 1988 och har en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet. Han har bakgrund som Co-founder av influencer-nätverket Splay One som förvärvades av Viaplay Studios. Viktor är idag Co-founder av och CEO i filmbolaget Breakable Films som producerar drama för bla Cmore och Netflix. Sitter även i styrelsen för gymkedjan Actic Group sedan 2018.
Ledamot - Josefine Abrahamsson

Josefine Abrahamsson, född 1991, tillträdde som VD för HUBSO Group AB den 10 november 2020 och har suttit som VD för HUBSO AB sedan maj 2017. Josefine har varit verksam i kommunikationsbranschen sedan 2011 då hon startade sitt första företag, en av nordens första byråer med inriktning på sociala medier. I mitten av 2017 var hon med och grundade HUBSO AB, en hub som startar D2C-varumärken tillsammans med kreatörer. Hennes tidigare erfarenheter inkluderar även styrelseuppdrag i bland annat Young Entrepreneurs of Sweden.
Ledamot - Linus Englund

Linus Englund är född 1989 och har studerat företagsekonomi vid Uppsala Universitet. Han har bakgrund som medgrundare av koncernen Sambla Group (grundades 2014) som förmedlar konsumtions- och bostadslån i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolaget förvärvades 2021 av Nordic Capital. Linus arbetade primärt som Chief Commercial Officer.
Ordförande - Ulrika Magnusson

Ulrika Magnusson är 52 år och bosatt i Stockholm. Ulrika är verksam som advokat hos Rasmusson & Partners Advokat AB och har tidigare varit verksam på advokatfirman DLA Piper Sweden. Hon har mångårig och omfattande erfarenhet av att arbeta med bolagsjuridik och Corporate Finance för noterade och privata bolag i Sverige och Norge, huvudsakligen inom IT, finans-, och råvarubranschen samt med styrelsearbete i noterade och privata bolag. Ulrika har en magisterexamen i både ekonomi och juridik från Stockholms universitet.
Revisor - José Roa Cortes

José Roa Cortes, hos Parsells Revisionsbyrå AB. José är medlem i FAR, "the Association for Auditors and Advisers".