Investor Relations

Board & Auditor

Chairman - Robin Stenman

Robin Stenman född 1986, är styrelseledamot och VD Tourn sedan september 2010. Robin har lång erfarenhet inom programmering och har även studerat juridikstudier på Stockholms Universitet. Robin grundade Bolaget TOURN och har sedan dess varit aktiv i Bolaget som VD. Genom TOURN startades HUBSO som ett internt projekt av Robin som senare bolagiserades till HUBSO AB. Pågående uppdrag: Styrelseordförande i Game Chest group AB (Publ), HUBSO AB samt GOMI Capital AB (publ). Styrelseledamot och vd i Northern Care AB. Styrelseledamot i Stenman & Carlén AB samt Charge AB.
Board member - Luca Di Stefano

Luca Di Stefano är investerare och styrelseproffs och grundare av flertalet bolag inom media och IT. Bolag som både har noterats och köpts upp. Luca har haft en aktiv roll som VD/Operativt ansvarig och i olika styrelsen för olika tillväxtbolag sedan 2017. Kommer senast från posten som delägare och VD för den digitala marknadsföringsbyrån Brandson AB som senare köpte upp av Defsio media AB.
Board member - Fredrik Petersson

Fredrik Petersson född 1971, är Management Consultant, investerare och styrelseproffs. Fredrik har över 20 års erfarenhet av ledande befattningar i tillväxtbolag i roller som bland annat CEO, CIO, CTO och utvecklingschef. Fredrik är även styrelseordförande i Sjöstrand Coffee och investmentbolaget Torrahf Invest AB samt styrelseledamot i konsultbolaget Tingent bland annat. Fredrik är utbildad vid Uppsala Universitet med inriktning Pol Mag och har läst vid University of Texas, Austin.
Board member - Marcus Petersson

Marcus Petersson född 1980, är styrelseledamot i HUBSO GROUP AB (f.d. Orgo Tech AB) sedan oktober 2017. Marcus har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring och affärsutveckling. Under flera år har han haft ledande positioner i ett antal av de största onlinespelföretagen i Europa där han främst ansvarar för Storbritannien och de nordiska marknaderna. Marcus har en Master of Science in Business Administration från JIBS och kandidatexamen i internationell marknadsföring från Auckland University of Technology. Marcus är oberoende i förhållande till både företaget och företagsledningen som företagets huvudägare.
Board member - Alexander Winqvist

Alexander Winqvist född 1989, tidigare VD för HUBSO GROUP AB (f.d. Orgo Tech AB). Alexander har en bakgrund i den globala TMT-sektorn med Modern Times Group MTG AB främst med fokus på sina digitala initiativ inom MTGx som vice VD för M&A och Corporate Development . Alexander har också erfarenhet av M&A- / investment banking consulting. Alexander har en M.Sc. Business Administration and Economics från Stockholms universitet.
Auditor - Jan Hamberg

Jan Hamberg, at Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag. Jan is a member of FAR, the Association for Auditors and Advisers.