Investor Relations

Board & Auditor

Ordförande - Ulrika Magnusson

Ulrika Magnusson är 52 år och bosatt i Stockholm. Ulrika är verksam som advokat hos Rasmusson & Partners Advokat AB och har tidigare varit verksam på advokatfirman DLA Piper Sweden. Hon har mångårig och omfattande erfarenhet av att arbeta med bolagsjuridik och Corporate Finance för noterade och privata bolag i Sverige och Norge, huvudsakligen inom IT, finans-, och råvarubranschen samt med styrelsearbete i noterade och privata bolag. Ulrika har en magisterexamen i både ekonomi och juridik från Stockholms universitet.
Ledamot - Luca Di Stefano

Luca Di Stefano är investerare och styrelseproffs och grundare av flertalet bolag inom media och IT. Bolag som både har noterats och köpts upp. Luca har haft en aktiv roll som VD/Operativt ansvarig och i olika styrelsen för olika tillväxtbolag sedan 2017. Kommer senast från posten som delägare och VD för den digitala marknadsföringsbyrån Brandson AB som senare köpte upp av Defsio media AB.
Ledamot - Matilde Urdinola

Matilde Urdinola är 34 år och bosatt i Stockholm. Matilde har mångårig erfarenhet som entreprenör med fokus på startups, marknadsföring, försäljning, tillväxt m.m. samt av styrelsearbete bl. a som styrelseledamot och ordförande för YEoS - Sveriges största nätverk för unga entreprenörer - men även som ordförande för social media-byrån Gravel Sweden. Matilde är grundare och VD på Yagya - ett nytänkande e-handelsvarumärke inom ridsporten.
Ledamot - Cecilia Kellner

Cecilia Kellner är 44 år och bosatt i Nacka. Cecilia har en lång erfarenhet inom finansbranschen både på investerarsidan men även inom aktieanalys. Idag arbetar Cecilia som kapitalförvaltare på Nordea Liv och Pension och har stor erfarenhet av investeringar inom en mängd olika tillgångsslag såsom aktier, krediter, private equity, venture capital samt fastigheter. De senaste åren har Cecilia varit drivande i att implementera ett hållbarhetsfokus i förvaltningen. Tidigare har Cecilia bland annat arbetat på Carnegie, BNP Paribas samt Strand Kapitalförvaltning. Cecilia har en magisterexamen i ekonomi ifrån Stockholms universitet.
Ledamot - Maxwell Stanford

Maxwell Stanford är 35 år och bosatt i Nynäshamn. Maxwell är verksam som senior konsult och utbildningsansvarig inom performance på Knowit, efter att ha sålt sin byrå All Rise Media AB till Knowit 2018. Maxwell har mångårig och omfattande erfarenhet av att jobba med att driva lönsamma affärer online genom att driva trafik på ett kostnadseffektivt sätt, mäta och optimera mot rätt KPI:er och bygga vinnande strategier.
Revisor - Jan Hamberg

Jan Hamberg, at Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag. Jan is a member of FAR, the Association for Auditors and Advisers.